• In de Gemeenteraad van Heerhugowaard is vanavond 23 maart 2021 unaniem akkoord gegeven voor de investering van meer dan 1 miljoen Euro in een aantal buitensportverenigingen.

  The Herons zal uit deze investering door De Gemeente een bedrag toegewezen krijgen van niet minder dan € 340.000,00 voor de upgrade van ons ballpark. Daarmee kunnen wij onze ambities, wensen en dromen voor de komende jaren verwezenlijken en The Herons naar een hoger niveau tillen. Gevraagd is het plaatsen van wedstrijdverlichting rondom het honkbal hoofdveld en het verplaatsen van het softbalveld en de plaatsing van wedstrijdverlichting. Verplaatsen van het softbalveld betekend dat er een nieuw veld aangelegd zal worden omdat er door het plaatsen van een outfieldhek op de huidige locatie van het veld het honkbal jeugdveld zou komen te vervallen. Dat is wat we willen voorkomen.

  Het bestuur en de Projectgroep Herons Ballpark, samengesteld uit bestuursleden, leden en vrijwilligers, hebben in de periode van begin 2019 tot en met heden vorm gegeven aan de wensen en deze op verschillende momenten mogen presenteren aan onder andere Wethouder Groot van de Gemeente Heerhugowaard. Daarnaast is er veelvuldig aandacht gezocht voor onze noden via de online en offline media. Een aantal leuke stukken in de krant hebben onze zaak bepleit en natuurlijk vele social media berichten, waarbij het filmpje op Herons TV (YouTube) van Arjan en zijn "jongens" bijna 400 keer bekeken is. Als sluitstuk het mooie interview in de lokale krant met Eelco en Sandra over het belang van goede faciliteiten voor hun honk- en softbal carrière. En vergeet niet het werk achter de schermen. Alle raadsfracties zijn door Erik benaderd en hij heeft in hun fractievergaderingen uitleg kunnen geven en vragen kunnen beantwoorden.

  Al dit zichtbare en onzichtbare werk heeft ervoor gezorgd dat The Herons gezien en gehoord is met dit prachtige resultaat. Hartelijk dank aan iedereen voor zijn inzet tot nu toe!

  Wat nu?
  Vanaf vandaag gaat het beginnen. Wij zullen jullie binnenkort voorzien van alle informatie over de vervolgstappen. Hou onze site in de gaten www.herons.nl/ballpark.

  Namens de Projectgroep Herons Ballpark
  Robin, Ronald, Mirjam, Mitchell, Erik, André en Franc

   

  Licht in de duisternis!