• Wordt lid van de Vrienden van The Herons

  Op 6 juli 1998 is de vereniging Vrienden van The Herons opgericht door een aantal enthousiaste leden van de Honk- en softbal vereniging the Herons. Het doel van de Vrienden van the Herons is de vereniging the Herons te stimuleren. De Vrienden trachten dit te bereiken door o.a. ten dienste te zijn van de vereniging the Herons door middel van acties en andere activiteiten welke het doel bevorderen.

  Maar ook vooral financieel te steunen daar waar gewenst is, met als belangrijkste doelgroep "de jeugd".

  Omdat de jeugd de toekomst heeft vinden de Vrienden het belangrijk dat zij kennis kunnen maken met de honk- en softbalsport middels de Honk- en Softbalschool van The Herons. In deze school krijgen jeugdleden en niet leden de kans om de sport onder de knie te krijgen en kennis te maken met allerlei regels van honk- en softbal. Dit wordt hen onder leiding van geschoolde kader- leden geleerd. De kosten voor deze school worden jaarlijks door de Vrienden voor hun rekening genomen, zodat deze school gratis kan blijven voor de jeugd.

  Daarnaast schenken de Vrienden van the Herons o.a. divers trainingsmateriaal voor de jeugd, helpen zij mee aan groot onderhoud van het clubhuis etc. Echter dit alles kan niet zonder de bijdrage van de leden van de Vrienden van the Herons.

  Al vanaf € 50.00 per jaar bent u "Vriend van The Herons" en helpt u mee de vereniging draaiende en de sport levend te houden. Wordt ook Vriend van the Herons en steun onze vereniging!

  Wilt u Vriend van The Herons worden, mail dan uw adresgegevens door naar: vriendenvandeherons@quicknet.nl, wij regelen het lidmaatschap dan verder met u!

  Alvast vriendelijk bedankt voor uw eventuele lidmaatschap, vooral ook namens de jeugd!

  Namens Vrienden van The Herons
  Pieter van der Ploeg
  Secretariaat (vriendenvandeherons@quicknet.nl)