• Vanaf 15 januari is er weer meer mogelijk. Wij hebben ons dossier dan ook weer bijgewerkt met de laatste adviezen en richtlijnen.

    Op www.herons.nl/coronadossier kan je in het kort de regels op ons ballpark en in de zaal teruglezen. Hoewel de versoepelingen de ruimte geven om ook onderling wedstrijden te spelen hopen wij dat de versoepelingen voordat het seizoen echt van start gaat verder verruimd worden zodat de competitie ook van start kan gaan. Op dit moment is het mogelijk om te trainen op de buitensportlocaties, maar vanwege de grootste renovatie van ons ballpark is het vooral op het rechterdeel van het park geen pretje om te trainen. Er ligt veel water en eigenlijk is het veld niet goed begaanbaar. Er wordt nog driftig geklust aan het nieuwe softbalveld. Daarnaast heeft het sportbedrijf van de gelegenheid gebruik gemaakt om een kleinschalige renovatie van de kleedkamers te doen. Ga er dan ook vooral vanuit dat je niet alle kleedkamers kan gebruiken.

    Voor het sporten of de wintertraining in Sporthal Zuid zijn weinig restricties behalve dat je vanaf 18 jaar een CTB (Corona Toegangsbewijs) moet hebben om binnen te komen en als je niet sport draag je een mondkapje. Verder kan je ongestoord lekker trainen! Veel plezier!

    Ons clubhuis is nog in winterslaap. Er zijn nog geen bardiensten ingepland en er is ook geen inkoop gedaan op dit moment. Zodra het clubhuis weer up-and-running is laten wij dat iedereen weten. Als je een commissievergadering wilt houden is het clubhuis wel toegankelijk. Beperk je tot maximaal 6 deelnemers en gebruik de grote tafel in het midden bij de bar en niet de bestuurskamer.

    Alle landelijke maatregelen kan je hier nalezen.

    • https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport