• UPDATE: 01-04-2020: In navolging van het advies vanuit de regering en de KNBSB. Alle sportfaciliteiten blijven in ieder geval gesloten tot 28 april. De competitie zal daarom ook niet eerder kunnen starten dan 19 mei aanstaande (28 april + 3 weken voorbereidingstijd).

  Uit het schrijven van de bond.

  "..In de week vóór 28 april beoordeelt de overheid wat er voor de periode daarna nodig is. De KNBSB geeft op basis van die beoordeling ofwel een go voor de start van de competities of stelt de competitiestart wederom uit. Deze week neemt de afdeling Competitiezaken contact op met de verenigingen om een inventarisatie te doen welke wensen er bij de verenigingen leven voor de opzet van de competities wanneer deze weer van start mogen gaan.."

  Onze velden en clubhuis blijven dus in ieder geval tot en met 28 april foul territory en dus niet beschikbaar voor training of bijeenkomsten.


  UPDATE 19-03-2020: aangaande het gebruik van de binnen- en buitensportruimte heeft Heerhugowaard Sport vandaag het volgende bericht gestuurd.

  " ..Wij willen u erop wijzen dat naast alle binnensportaccommodaties ook de buitensportaccommodaties gesloten blijven tot 6 april i.v.m. de coronacrisis.

  Ook de velden zijn tot die tijd niet toegankelijk en mogen dus ook niet opengesteld worden om "even te sporten".
  Er geldt een algeheel sluitingsverbod.
  Vertouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
   
  Met vriendelijke groet,
  Heerhugowaard Sport N.V..."

  UPDATE 14-03-2020: In navolging van de ontwikkelingen en maatregelen vanuit de regering en RIVM zijn ook onze activiteiten opgeschort tot in ieder geval 6 april. Wees wijs en ga ook niet zelfstandig trainen of bijeenkomen op de velden of in het clubhuis.


  Vanwege de verregaande maatregelen die vanmiddag door regering en het RIVM zijn afgekondigd en het advies van het NOC*NSF en KNBSB hebben wij als bestuur in overleg met het kader besloten ook onze trainingen en oefenwedstrijden in ieder geval tot 31 maart niet door te laten gaan. Ons advies is ook om zoveel mogelijk de overige bijeenkomsten en vergaderingen op te schorten of af te zeggen. Alle trainers en coaches zijn inmiddels ingelicht. Het wedstrijdsecretariaat zal de verplaatsing of afzegging in gang zetten. Vooralsnog gaan de trainingen bij Sparks Haarlem door voor de meiden die in een samenwerkingsteam zitten. Check zelf met jouw coach of daar verandering in komt. Wedstrijden zijn wel afgelast. Wil je meer informatie?

  1. Vraag het de club bestuur@herons.nl of tc@herons.nl.
  2. Lees de informatie op de website van de KNBSB. (LINK)
  3. Lees de informatie op de website van het NOC*NSF. (LINK)

  Wij hopen dat wanneer de competitie begint, het leven weer zijn normale gang heeft gevonden en dat wij onze eerste wedstrijd gewoon kunnen spelen. Wij houden jullie op de hoogte via de site en onze social media kanalen.