• Slowpitch 1 - Niet in competitie

 • Om de recreatieve sporter te voorzien van zijn of haar gezonde dosis honk- of softbalplezier hebben wij bij The Herons een oergezellig Slowpitch team. Dit team komt niet uit in competitie maar traint wel gezamenlijk en en zo nu en dan wordt er een onderlinge wedstrijd tussen andere Slowpitch teams gespeeld. Daarnaast neemt het team ook deel aan diverse Slowpitch toernooien. 

  Slowpitch is een attractieve variant van softbal en wordt wereldwijd actief gespeeld. Slowpitch Softbal richt zich vooral op spelplezier en met aangepaste regels is Slowpitch Softbal dan ook geschikt voor jong en oud. Slowpitch Softbal focust zich voornamelijk op het leukste onderdeel van onze sporten, namelijk Slaan. En om dit te bewerkstelligen wordt de bal onderhands en met een boogbal opgetost. De KNBSB heeft op Youtube een korte impresie geplaatst van hoe Slowpitch in z'n werk gaat.

  Klik hier om de Slowpitchpromo van de KNBSB te kijken.

  Interesse?
  Heb je interesse gekregen om ook te komen Slowpitchen bij The Herons? Stuur dan een email naar info@herons.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

  The Herons Slowpitchteam