• Op vrijdag 18 mei aanstaande organiseert The Herons voor haar leden een scheidsrechterscursus. Niemand minder dan Carolien Stadhouders en Bert Loggen. Beiden lid van de European Softball Federation.

    Het is alom bekend dat er weinig animo is voor het scheidsen van een wedstrijd. Ga er maar aan staan om 18 fanatieke honkballers of softballers in het gareel houden. Elke bal de de juiste call. Maar het is ook leuk, je staat midden in de actie, het is jouw verantwoording dat de wedstrijd eerlijk en sportief verloopt. En immers, zonder scheidsrechter, geen wedstrijden. Dat is wel het laatste wat wij willen.

    Om geïnteresseerden, en vrijwilligers van The Herons met een scheidsrechtertaak goed geïnformeerd achter de plaat te laten plaatsnemen zullen Carolien Stadhouders en Bert Loggen, beide gerenommeerde en ervaren scheidsrechters van het ESF tijdens een interessante scheidsrechterscursus geven. Tijdens de cursus aandacht voor alles wat je moet weten om een wedstrijd goed te leiden en tevens wordt er aandacht geschonken aan de meer ingewikkelde scheidsrechter vraagstukken en natuurlijk is er ruimte voor al jullie vragen.