• Wow! Dat was het eerste wat ik zei toen ik deze week de voorpagina van ons lokale nieuwsblad zag.

  Een paginagroot interview met niemand minder dan onze Sandra en Eelco. Beiden gelauwerd, ervaren en zeer betrokken bij onze club. Zij springen in de bres voor onze jeugd en de ambities die wij als vereniging uitdragen. The Herons weer op de kaart zetten. Dat kan alleen als wij onze faciliteiten, die zeker niet slecht zijn, upgraden naar het volgende level. Iets waar wij als vereniging jaren op achterlopen bij collega honk- en softbalverenigingen maar ook ten opzichte van de verenigingen op ons sportpark De Vork. In het voor- en najaar is er een donker gat waar te nemen waar ons ballpark ligt. Terwijl de "buren" veilig tot laat kunnen doortrainen onder prachtig kunstlicht.

  De aanvraag voor verlichting en de upgrade van ons ballpark ligt bij de Gemeente Heerhugowaard en Heerhugowaard Sport. Ons lot ligt in hun handen! Wij gaan ervan uit dat ook zij inzien dat de investering meer dan op z'n plek is en dat The Herons zichzelf en Heerhugowaard weer op de honk- en softbal-kaart zet.

  Enorm fijn om hierbij steun te krijgen van twee van deze toppers die, zoals zij zelf aangeven in het stuk, hun roots hebben bij onze vereniging en beamen dat de juiste faciliteiten bijdragen aan de ontwikkeling van de sport, de sporters en de vereniging.

  Eelco en Sandra, heel hartelijk bedankt voor jullie mooie woorden!

   

  Wil je het stuk lezen. Klik dan hier.