• Het is weer zover! Het honk- en softbalseizoen gaat bijna beginnen en dit vieren we graag met alle leden.

  Op zaterdag 13 april 2024 worden de eerste jeugdcompetitiewedstrijden gespeeld, daarom willen we er een leuke dag van maken. Onze honkbal en softbal U21-1 spelen thuis, het zou superleuk zijn als je komt kijken. De softbal speelt om 13:00 uur en 14:50 en de honkbal speelt om 14:00 uur. De teams die uit spelen deze dag zijn welkom om aan te sluiten zodra ze klaar zijn met hun wedstrijd, want we willen deze feestelijke dag graag afsluiten met een barbecue. Voor de kinderen die geen zin hebben om de wedstrijden te kijken, hebben we vanaf 13:00 uur een springkussen en diverse spelletjes klaar staan.

  De prijs voor het barbecueën is € 15,00 euro per persoon voor het volwassenenmenu en € 12,50 euro per persoon voor een kindermenu.

  De menu’s bestaan uit:

  Volwassene Kind
  Kipsaté Gehaktbalspies
  Hamburger Kipsaté
  BBQ-worst Hamburger
  Kip op stok Stokbrood + kruidenboter
  Stokbrood + kruidenboter Huzaren- en aardappelsalade
  Huzaren- en aardappelsalade Saus
  Saus  

  Meld je aan via het aanmeldformulier en je kunt via de betaallink betalen. Zodra de inschrijving en de betaling binnen is, ben je verzekerd van consumptiebonnen. Op zaterdag 13 april kan je deze bonnen ophalen bij de bar. Let op! De laatste dag om je aan te melden is vrijdag 5 april 2024. Daarna is het niet meer mogelijk om met de barbecue mee te eten.

  We kunnen nog wat helpende handjes gebruiken. Lijkt het jou leuk om te helpen? Geef dat aan op het aanmeldformulier!

  Mochten er nog vragen zijn, dan zijn we te bereiken op: evenementen@herons.nl.