• Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen aan alle leden, ouders van leden, vrijwilligers, Vrienden van The Herons, relaties en fans!

    Het is 1 januari, het scorebord staat op 0-0, de eerste bal moet nog gegooid worden. Wij laten een voor iedereen turbulent jaar achter waarin meer uitdagingen en tegenslagen te verwerken waren dan in andere jaren. Het is nog niet over en wij houden het hoofd hoog en de borst vooruit! Veel erger moet het toch niet kunnen worden zou je zeggen. Wij mogen als leden van The Herons trots zijn op de behaalde resultaten. Niet alleen sportief, maar vooral ook organisatorisch. Dat hebben wij met z'n allen weten te bereiken.

    Wat gaat dit jaar brengen? Verandering, in positieve zin natuurlijk. Heren 1 gaat in de 2e klasse spelen en dat beloofd prachtig honkbal op de zondag te worden. Een ambitieus D1 team met jonge meiden gaat onder Herons kleuren in de combinatie met Amsterdam Pirates spelen in de 3e klasse met als doel kampioen te worden en te promoveren naar de 2e klasse. Dus ook prachtig softbal op onze velden. Onze jeugd stroomt door vanuit aspiranten honkbal naar junioren en gaat op den duur onze H1 aanvullen. Een complete opleidingslijn zoals die al een aantal jaren voor ogen is.

    En dan nog de beoogde aanpassingen aan ons ballpark. De onderhandelingen en gesprekken hierover duren nog voort en de Gemeenteraad gaat pas in februari stemmen over de inzet van het investeringspotje wat hiervoor beschikbaar is. Tot die tijd zullen wij moeten blijven laten zien dat wij ambitieus, professioneel en bereid zijn terug te investeren in onze gemeenschap en onze sport. Tot op heden zijn wij daarin enorm goed geslaagd, maar we zijn nog niet in de laatste inning van deze wedstrijd aanbeland. Oog op de bal en alert blijven!

    En! Er komt een nieuw tenue. Hierover is lang en hard nagedacht. Een extra zetje van onze hoofdsponsor Dicks BV uit Haarlem gaf de doorslag. Wij gaan ervan uit dat het ons weer een nieuwe impuls geeft en dat we voor de komende jaren verzekerd zijn van een prachtige outfit.

    Samen hebben wij het verenigingsjaar 2020 met goed gevolg afgesloten. Samen starten wij het nieuwe jaar, met evenzoveel inzet, ambitie en een beetje kapsones.