• Proefles aanvragen of lid worden

  Enthousiast geworden na een proeftraining of clinic? Als je lid wilt worden of je hebt een zoon of dochter die graag honkbal, softbal, beeball, slow pitch of G-honkbal wil spelen. Lees dan hieronder hoe dat kan. 

  Nog niet zeker of honk- of softbal je ligt? Je kan ook een proeftraining aanvragen. Je mag dan 3 keer meetrainen om te zien of je net zo enthousiast kan worden van onze mooie sport als wij. Vul het formulier voor de proeftraining hiernaast in, en wij nemen zsm contact met je op. 

  Lid worden?

  Aanmelden zonder overschrijving.

  Als je het afgelopen jaar geen spelend lid bent geweest van een andere bij de KNBSB ingeschreven vereniging, dan is het voldoende om het formulier hiernaast in te vullen.
   

  Aanmelden met overschrijving.

  Als je zelf of een van jouw kinderen wel is ingeschreven bij een andere bij de KNBSB aangesloten vereniging, dan dient er een overschrijving plaats te vinden. Een overschrijving dient te worden goedgekeurd door zowel de "oude" vereniging als de KNBSB. Volg onderstaand stappenplan om deze procedure soepel te laten verlopen. 
   
  Het overschrijvingsformulier is bij de ledenadministratie alleen op aanvraag verkrijgbaar en dient mede te worden ondertekend door jouw voormalige vereniging. Aangezien er voor overschrijvingen specifieke regels van toepassing zijn, geven wij hier een te volgen stappenplan:
   
  1. Vraag een overschrijvingsformulier aan bij de ledenadministratie van The Herons (leden@herons.nl).
   De formulieren zijn genummerd en worden via email verstrekt (PDF). 
  2. Print het formulier uit en vul zelf jouw eigen persoonsgegevens (of zoon of dochter) in en laat de voormalige vereniging de overige gegevens invullen. 
   LET OP! Controleer zelf of de voormalige vereniging het formulier ook heeft ondertekend!
   LET OP! indien de overschrijving na 1 november plaatsvindt of gedurende het lopende seizoen, dan dient de voormalige vereniging ook een "Verklaring van geen bezwaar" af te geven.
  3. Stuur het volledig ingevulde formulier met eigen handtekening en handtekening van de "oude" vereniging naar de ledenadministratie van The Herons (leden@herons.nl). 
  4. Vul het aanmeldformulier hiernaast op de pagina in.
  5. Zeg het lidmaatschap bij jouw "oude" vereniging op.  
   
  Aanmelden dient altijd op bovenstaande wijze te gebeuren, aanmeldingen via trainers/coaches/bestuursleden/teamgenoten, worden NIET geaccepteerd.
   
  Je bent pas lid als dit door de ledenadministratie aan jou is bevestigd. Je wordt dan opgenomen in Sportlink. Vanaf het moment dat de inschrijving compleet is, inclusief de eventuele overschrijvingsprocedure mag je officieel aan de competitie deelnemen. Daarvoor mag je wel, in overleg met de betreffende trainer/coach deelnemen aan de trainingen. Als je vragen hebt over het lidmaatschap, neem dan contact op met de ledenadministratie (leden@herons.nl).
 • Aanmelden als lid

  Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Competitie *
  Bondssporten *
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging *
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer *
  Mobielnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!
 • Proeftraining aanvragen