• Lid worden bij The Herons

  Enthousiast geworden na een proeftraining of clinic? Als je lid wilt worden of je hebt een zoon of dochter die graag honkbal, softbal, beeball, slow pitch of G-honkbal wil spelen. Lees dan hieronder hoe dat kan. 

  Nog niet zeker of honk- of softbal je ligt? Je kan ook een proeftraining aanvragen. Je mag dan 3 keer meetrainen om te zien of je net zo enthousiast kan worden van onze mooie sport als wij. Vul het formulier voor de proeftraining hiernaast in, en wij nemen zsm contact met je op. 

  Lid worden?

  Aanmelden zonder overschrijving.

  Als je het afgelopen jaar geen spelend lid bent geweest van een andere bij de KNBSB ingeschreven vereniging, dan kan je middels onderstaand formulier direct inschrijven bij The Herons. Je krijgt van ons een bevestiging van jouw inschrijving. Er wordt contact opgenomen door een van de coaches voor het bespreken van trainingstijden etc. 
   

  Aanmelden met overschrijving.

  Als je zelf of een van jouw kinderen wel is ingeschreven bij een andere bij de KNBSB aangesloten vereniging, dan dient er een overschrijving plaats te vinden. Een overschrijving dient te worden goedgekeurd door zowel de "oude" vereniging als de KNBSB. Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken. Vul bij de tweede vraag in of je al eerder lid bent geweest en daarna kan je een verkorte vragenlijst invullen. 
   

  Algemene informatie.

  Aanmelden kan alleen via onderstaand formulier. Aanmelden via coaches, teamgenoten, bestuursleden, mail of app is niet mogelijk. 
   
  Je bent pas lid als dit door de ledenadministratie aan jou is bevestigd. Je wordt dan opgenomen in Sportlink. Vanaf het moment dat de inschrijving compleet is, inclusief de eventuele overschrijvingsprocedure mag je officieel aan de competitie deelnemen. Daarvoor mag je wel, in overleg met de betreffende trainer/coach deelnemen aan de trainingen. Als je vragen hebt over het lidmaatschap, neem dan contact op met de ledenadministratie (leden@herons.nl).
   

  Verenigingstaken bij The Herons.

  Een vereniging kan alleen bestaan als er voldoende vrijwilligers zijn om de taken in te vullen die nodig zijn om alle primaire en secundaire processen te laten plaatsvinden. Denk aan bardienst, scheidsrechtersdienst of andere vrijwilligerklusjes. Elk lid vanaf 16 jaar kan gevraagd worden voor een scheidsrechterstaak en vanaf 18 jaar voor een bardienst. Voor leden jonger dan 18 jaar wordt verwacht dat de ouders/verzorgers de bardienst invullen. Meer informatie over bardiensten vindt je op de pagina "Bardiensten". 
   
  Liever eerst een proeftraining bijwonen? Dat kan natuurlijk. Iedereen vanaf 5 jaar mag altijd 3 x gratis meetrainen om te bepalen of honk- en softbal iets voor hem of haar is. Schrijf je in voor die proeftrainingen? Er is het hele jaar plek en je traint altijd met leeftijdgenoten. Klik hier voor het inschrijfformulier. 
 • Contributie 2024

  Jeugd t/m 9 jaar.

  € 123,00

  Jeugd 10 t/m 15 jaar.

  € 193,00

  Jongeren 16 t/m 20 jaar.

  € 236,00

  21 Jaar en ouder.

  € 284,00

  Slow-Pitch/Recreatie

  € 105,00

  Recreatief

  € 105,00

  G-Honkbal

  € 50,00

  Begunstigers

  € 50,00

  De contributie wordt elk (voor)jaar vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering.

   

 • Aanmelden bij The Herons

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij The Herons is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen The Herons kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNBSB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van The Herons wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van The Herons en de KNBSB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe The Herons en de KNBSB omgaan met persoonsgegevens.