• Lid worden van The Herons

  Enthousiast geworden na een proeftraining of clinic? Als je lid wilt worden of je hebt een zoon of dochter die graag honkbal, softbal, beeball, slow pitch of G-honkbal wil spelen. Lees dan hieronder hoe dat kan. 

  Nog niet zeker of honk- of softbal je ligt? Je kan ook een proeftraining aanvragen. Je mag dan 3 keer meetrainen om te zien of je net zo enthousiast kan worden van onze mooie sport als wij. Vul het formulier voor de proeftraining hiernaast in, en wij nemen zsm contact met je op. 

  Lid worden?

  Aanmelden zonder overschrijving.

  Als je het afgelopen jaar geen spelend lid bent geweest van een andere bij de KNBSB ingeschreven vereniging, dan kan je middels onderstaand formulier direct inschrijven bij The Herons. Je krijgt van ons een bevestiging van jouw inschrijving. Er wordt contact opgenomen door een van de coaches voor het bespreken van trainingstijden etc. 
   

  Aanmelden met overschrijving.

  Als je zelf of een van jouw kinderen wel is ingeschreven bij een andere bij de KNBSB aangesloten vereniging, dan dient er een overschrijving plaats te vinden. Een overschrijving dient te worden goedgekeurd door zowel de "oude" vereniging als de KNBSB. Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken. Vul bij de tweede vraag in of je al eerder lid bent geweest en daarna kan je een verkorte vragenlijst invullen. Hou je KNBSB relatiecode bij de hand als je die weet. Na het invullen van het formulier wordt een  overschrijvingsverzoek gestart. Zodra de overschrijving goedgekeurd is door de KNBSB en jouw oude vereniging ben je lid van The Herons. Je krijgt van ons een bevestiging van jouw overschrijving. Er wordt contact opgenomen door een van de coaches voor het bespreken van trainingstijden etc. 
   
  Aanmelden dient altijd op bovenstaande wijze te gebeuren, aanmeldingen via trainers/coaches/bestuursleden/teamgenoten, worden NIET geaccepteerd.
   
  Je bent pas lid als dit door de ledenadministratie aan jou is bevestigd. Je wordt dan opgenomen in Sportlink. Vanaf het moment dat de inschrijving compleet is, inclusief de eventuele overschrijvingsprocedure mag je officieel aan de competitie deelnemen. Daarvoor mag je wel, in overleg met de betreffende trainer/coach deelnemen aan de trainingen. Als je vragen hebt over het lidmaatschap, neem dan contact op met de ledenadministratie (leden@herons.nl).
   
  Voor de inschrijving gebruiken wij een formulier via Google Forms. Als dat niet werkt vanuit deze site, kan je ook rechtstreeks naar het formulier gaan via deze LINK
   
  Liever eerst een proeftraining bijwonen? Dat kan natuurlijk. Iedereen vanaf 5 jaar mag altijd 3 x gratis meetrainen om te bepalen of honk- en softbal iets voor hem of haar is. Schrijf je in voor die proeftrainingen? Er is het hele jaar plek en je traint altijd met leeftijdgenoten. Klik hier voor het inschrijfformulier. 
 • Contributie 2022

  Jeugd t/m 9 jaar.

  € 107,00

  Jeugd 10 t/m 15 jaar.

  € 168,00

  Jongeren 16 t/m 20 jaar.

  € 205,00

  21 Jaar en ouder.

  € 246,00

  Slow-Pitch/Recreatie

  € 100,00

  G-Honkbal

  € 50,00

  Begunstigers

  € 50,00

  Geldende kortingen op de contributie.
  Vanaf 3e gezinslid (op zelfde adres) 50% korting op laagste contributiebedrag.

  De contributie wordt elk (voor)jaar vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering.