• Afgelopen zaterdag 13 oktober was het dan eindelijk zover. Het Jubileum Jeugdfeest voor de Herons Jeugd. 

    Het door de Jeugdraad van The Herons georganiseerde Jubileum Jeugdfeest op de warmste dat in oktober ooit was een ongekend succes. Al vanaf 08:00 waren de vrijwilligers in touw om alle voorbereidingen te treffen. Het versieren was al eerder gedaan door leden van de Clubhuis Commissie maar op de zaterdag zelf moest nog veel werk verzet worden. Toen alle feestvierders in de loop van de middag binnenkwamen kon het feest beginnen. Het thema was Halloween, dus veel kinderen kwamen dan ook verkleed als heksen, zombies en andere griezels.Jubileum Jeugdfeest groot succes! 1

    Er was genoeg te doen. Een prachtig springkussen, leuke honkbal spelletjes, een heuse ballonnen ballenbak in de zitkuil en voldoende eten en drinken om alle energie weer aan te vullen. Onder leiding van coach Richard kon er geknutseld worden aan een heus jubileumcadeau voor de vereniging namens de Jeugd. Deze is heel mooi geworden! Rond 17:00 kwam ook de oudere jeugd, sommige moesten nog een wedstrijd spelen, voor een gezamenlijk buffet. Gelukkig bleven veel ouders, vanwege het weer en de gezelligheid aanwezig, zodat de enorme hoeveelheid zelf meegebrachte etenswaren grotendeels verdween.Jubileum Jeugdfeest groot succes!Het avondprogramma bestond uit een buitengewoon griezelige speurtocht in het schemerdonker over het terrein. Er was een spookbos, enge Harry die al eeuwig in de dugout reserve zat, en natuurlijk een heuse bezem Hekstafette. Voor de echte durfal was er een horror escape room in de kleedkamers opgebouwd. Gedurende de hele avond hadden we muziek van DJ Peter en Karaoke samen met onder andere Coach André.

    Het was een zeer geslaagde dag, met dank aan de Jeugdraad en de vele vrijwilligers en ouders die meegeholpen hebben met de opbouw en de schoonmaak achteraf. En niet te vergeten. Dicks Handelsonderneming die een extra sponsorbijdrage heeft gedaan om nog eens extra uit te pakken.

    Jubileum Jeugdfeest groot succes! 2

    Zelfs het scorebord was in Halloween stijl