• Met deze kop stond er deze week een halve pagina in ons regionale huis-aan-huisblad De Koerier. 

    Vanwege ons 50-jarig bestaand vorig jaar, vond de redactie van de Koerier het leuk om wat te schrijven over onze vereniging en wat er zoal speelt op dit moment en hoe de afgelopen 50 jaar zijn beleefd. Wij hebben de kans aangegrepen om met name de jeugd van Heerhugowaard te laten weten dat zij meer dan welkom zijn bij onze club voor misschien wel de leukste en stoerste sport die er is. Lees hier het hele stuk.

    In de afgelopen weken is er dan ook hard gewerkt om het Herons Clinic-Team (Mirjam bedankt!!) weer vorm te geven en maar liefst 9 vrijwilligers uit het kader hebben zich aangemeld om bij toerbeurt en op basis van beschikbaarheid honk- en softbal clinics te geven op scholen in Heerhugowaard. Wij richten ons op de leeftijdsgroepen die in groep 3 tot en met 8 zitten van de basisschool. Het team wordt gecoördineerd door Yolanda van Langen. Er zal ook een specifiek trainingsprogramma geschreven worden voor deze doelgroep zodat het naast leuk, ook leerzaam en veilig is.

    Het eerste evenement waar het team aanwezig zal zijn is de Sportroulette van Heerhugowaard Sport op 4 februari in de Deimoshal in Heerhugowaard. Daarnaast zal er op 20 februari aanstaande een team aanwezig zijn tijdens de Voorjaarsvakantie Sportclinics van Sport Service Langedijk in Sporthal Geestmerambacht in Zuid-Scharwoude. Houdt onze Facebook pagina in de gaten voor de tijden en data.

    Ook interesse in een clinic? Vraag informatie aan via clinics@herons.nl. Aanmelden voor proeflessen om te zien of onze sport ook iets voor jou is, kan via tc@herons.nl.