• De inschrijving voor het NK Little League is sinds 1 november geopend. Inschrijven kan tot 1 maart. Maar wat is het?

  Little League is voor iedereen! Voor zowel honkbal als softbal.

  Dat betekent dat alle jeugdspelers van 10 tot en met 16 jaar mogen meedoen aan het leukste jeugdtoernooi van het jaar! Ongeacht je ervaring of niveau. Iedereen mag meedingen naar een plekje in het het regioteam. De beste spelers worden uiteindelijk geselecteerd voor het team wat het NK gaat spelen. Je doet mee in de regio (league) waar je woont of op school zit.

  Ieder jeugdlid kan zich individueel inschrijven. Deze spelers trainen een aantal keer samen en de beste spelers worden geselecteerd voor het regionale team in de 4 leeftijdscategorieën. Er zijn minimaal 3 selectietrainingen in de regio. Deelname aan de selectietraining kost circa €50,- pp. Dat kan verschillen per regio en per spelsoort. Alle voorbereidingen en trainingen worden gedaan met deze selectie en ook het toernooi (Nederlands Kampioenschap) wordt gespeeld met deze regionale teams. Selectietraining voor honkbal vindt plaats in de trainingshal van Alcmaria Victrix in Alkmaar. Oefenwedstrijden honkbal en softbal vinden plaats op de Velden van The Herons in Heerhugowaard.

  De editie 2020 vindt plaats tijdens het Pinksterweekend (30 - 31 mei en 1 juni) op de velden van Almere ’90 (Almere) en Zuidvogels (Huizen). Tijdens het NK worden er een kleine 100 wedstrijden gespeeld. Er doen jaarlijks ongeveer 650 spelers mee in ruim 40 teams.

  Win je met je team het NK dan mag je naar het EK Little League. De kosten hiervan komen voor rekening van de deelnemers. Wordt je team Europees kampioen, dan mag je meedoen aan de World Series Little League Baseball en Softball in Amerika! Daarvoor worden alle kosten betaald door Little League Internationaal.

  • De inschrijving voor het NK Little League 2020 is weer geopend. Inschrijven kan tot 1 maart 2020 via deze link.
  • Wil je meer weten over het NK Little League en het programma in Nederland? Kijk dan op deze pagina.
  • Wil je meer weten over Little League Honkbal in onze regio (Noord-Holland) neem dan contact op met Rob Vos (Email)
  • Wil je meer weten over Little League Softbal in onze regio (Noord-Holland) neem dan contact op met Johanna Smit of onze eigen Mirjam Soumokil (Email).

  Inschrijving NK Little League geopend!