• Tijdens het Battle at the Castle softbal jeugdtoernooi in Eindhoven op 28 en 29 december zijn een aantal Herons jeugdleden en teamgenoten van Sparks Haarlem in de prijzen gevallen. 

  Het jaarlijkse BATC toernooi, op basis van individuele inschrijving, wordt altijd goed bezocht door onze softbal meiden. Ook een groot aantal van hun teamgenoten uit de samenwerkingsteams met Sparks Haarlem waren aanwezig. De meiden worden verdeeld over de 4 Dutch League teams en 4 National League teams en spelen in twee zaaldelen in het Indoorsportcentrum Eindhoven. De verdeling zorgt ervoor dat ze ook eens met hun tegenstanders spelen van andere verenigingen wat leerzaam en leuk is. Er worden heel wat vriendschappen gesloten in die twee dagen.

  Herons en Sparks softballers pakken winst op BATC. 1

  Alle Herons en Sparks meiden tezamen.

  Daphne Onderwater (H) en Mackenzie van der Linden (S) pakten de eerste plaats met hun team Admirals in de National League ten koste van de Bombers. De Dutch League winnaars waren de Falcons met Caressa Schoor (S) die in de finale de Cavaliers van Daniek Verburg (H) en Kayleigh van der Linden (S) wisten te verslaan.

  All Tournament Team MVP's prijzen gingen naar maar liefst drie van "onze" meiden uit de Dutch League. Anne Kroezen (S), Caressa Schoor (S) en Daniek Verburg (H) wisten deze prijs naar zich toe te trekken.

  Herons en Sparks softballers pakken winst op BATC.

  vlnr: Caressa, Anne, Daniek