• Aanstaande zaterdag 15 juni kunt u The Herons financieel steunen door mee te fietsen met de sponsorfietstocht van St. Nut.

  Op zaterdag 15 juni organiseren Stichting Nut en TC Omnisport wederom een mooie fietstocht van 30km door het polderlandschap van Heerhugowaard en omstreken. Wethouder Jan van der Starre geeft om 09:30 het startschot. De fietsers dienen voor 13:00 weer terug te zijn bij de finish.

  Zowel The Herons als Stichting Vrienden van The Herons zullen deelnemen. Per fietsend lid, die de hele tocht volbrengt zal € 30,= worden overgemaakt naar de clubkasrekening. Er is een maximum van 10 deelnemers per organisatie. Hoe geweldig zou het zijn als wij zowel voor The Herons en De Vrienden €300,= bij elkaar fietsen, dus €600,= totaal. Vorig jaar hadden wij 15 personen, wat natuurlijk super was, iedereen heeft het heel leuk gevonden, dus, het moet toch lukken om totaal 20 deelnemers te vinden, zo spreken we elkaar op een andere gezellige en sportieve manier.

  Bij deze een oproep aan leden, ouders van leden, Vrienden, vrienden van Vrienden en anderen die The Herons een warm hart toedraagt. U kunt zich per e-mail opgeven bij Joke Hofkes. (pj.hofkes@ziggo.nl).

  Hopelijk zien wij u allemaal op 15 juni.

   

  Enthousiaste deelnemers Sponsorfietstocht 2018!

  Enthousiaste deelnemers Sponsorfietstocht 2018!