• Zaterdag 5 juni konden de eerste competitiewedstrijden voor de jeugd weer gespeeld worden. Na het abrupte eind van seizoen 2020 door de lockdown konden we al langere tijd wel trainen en onderling spelen, maar de competitie kon nog niet starten.

    De softbal aspiranten speelden hun nieuwe competitievorm met toernooien uit bij Kinheim, wat ook geen straf mag zijn. En op zondag stonden de Softbal Pupillen om 10:00 klaar op voor hun thuiswedstrijd tegen Hoofddorp Pioniers en de Honkbal Aspiranten begonnen op dezelfde tijd tegen Rooswijk. Na de lunch gingen de Honkbal Pupillen (PH1) hun seizoen starten tegen Amsterdam Pirates. Helaas allemaal zonder thuispubliek, maar daar hebben wij het geluk dat onze jeugdvelden langs het fietspad  liggen en daar waren de meeste ouders dan ook wel te vinden. Geholpen door een zonnetje en attractief spel door de jeugd die zo hard getraind heeft de afgelopen maanden een prima besteding van de zondagochtend.

    Eerste wedstrijden 2021 weer gespeeld! 1

    Er werd ook uitgespeeld. Softbal Aspiranten 2 gingen op bezoek bij Onze Gezellen in Haarlem, Pupillen Honkbal 2 en 3 waren uit bij respectievelijk Urbanus en Cromtigers.

    Op naar volgende week en hopelijk net zulk mooi weer, maar ook meer versoepelingen zodat ouders, opa's, oma's en andere geïnteresseerden ook weer langs het veld kunnen kijken!