• Hoewel we door het seizoen heen zijn en de laatste echt knappe dagen achter ons liggen wordt er tot op heden nog flink doorgetraind door verschillende teams.

    Dat doortrainen juichen wij toe en wij zijn als bestuur dan ook van mening dat dit goed is voor jezelf en het team zolang je het maar veilig en verantwoord doet. Helaas is het wel zo dat nieuwe maatregelen ingaande vanaf 28 november gevolgen hebben voor deze extra wintertraining. Het ballpark is gesloten vanaf 17:00 tot 05:00 wat doordeweeks doortrainen feitelijk onmogelijk maakt. Daarnaast is men ook nog steeds aan werk overdag en derhalve is doordeweeks trainen geen optie meer. Wij raden iedereen dan ook aan om van de komende koude herfst- en winterdagen vooral thuis te genieten en niet meer samen te komen op het ballpark. Ook niet om in duo's of om alleen in de tunnel een bal te gooien of slaan.

    Het clubhuis is eveneens gesloten voor alle activiteiten met uitzondering van (kleinschalige) vergaderingen. Kleinschalig bedoelen we met een selecte groep niet groter dan 4 tot 6 mensen. Je bent verplicht 1,5 meter te hanteren en dus is vergaderen in de bestuurskamer niet toegestaan. Corona Toegangsbewijzen zijn verplicht als je het clubhuis betreed.

    Het is een vervelende tijd zo, maar liever nu dan midden in het seizoen. Wij hopen net als jullie dat het snel weer voorbij trekt en dat iedereen gezond blijft en dat de feestdagen relatief normaal gevierd kunnen worden.

    Dank voor jullie begrip!