• Zo aan het einde van de vakanties pakken wij bij The Herons nog even twee fantastische evenementen mee.

  Noord-Hollands Honk- en softbal JeugdkampHet Noord-Hollands Honk- en Softbal Jeugdkamp gaat aankomende zondag de 18e van start. Ruim 40 kinderen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar uit 10 verschillende verenigingen worden door een serieuze selectie van coaches klaargestoomd voor het laatste deel van het seizoen. Het jeugdkamp op de velden van The Herons is een begrip in de regio. Coördinator Justin van Berkel met zijn vaste team, bestaande uit Duco van Wijk en Ritzo Jansen, heeft voor dit jaar weer een uitdagend en gezellig programma samengesteld waarbij alle facetten van honk- en softbal aan bod komen.

  Volg alle nieuwtjes van het kamp via Instagram, Facebook of de website.

   

   

  Sizzling Fastpitch Softbal MaltaMaar dat is nog niet alles! Zaterdag de 17e vertrekt een delegatie van The Herons en Sparks Haarlem naar Malta, Gozo om precies te zijn, om deel te nemen aan het Sizzling Fastpitch Tournament georganiseerd door De Għajnsielem Redcoats. De Redcoats die al eerder te gast waren bij The Herons in 2016 en deze ervaring zelf beschreven als "To Softbal Heaven and Back Again".  Het beloofd een interessante en sportieve week te worden voor de dames met een bomvol programma. De coaches voor de twee afgevaardigde teams zijn Quita en Mirjam voor Sharks (Sparks/Herons) en Mirjam met Andre voor het Herons team. Reisleider voor de komende dagen is Angelique Kramer die ook in 2016 het programma voor de Redcoats heeft samengesteld.

  Volg Herons en Sharks via de Facebook pagina van The Herons.

   

  Laten we verder niet vergeten dat het seizoen weer voor de deur staat. Eerste wedstrijd na het seizoen is voor onze DS1 op vrijdag 23 augustus aanstaande. Zij spelen thuis tegen Double Stars.