• Clubhuiscoördinator

  Als clubhuiscoördinator ben je de vraagbaak voor iedereen die gebruik maakt van het clubhuis. De centrale plaats van onze vereniging en de ontmoetingsplaats voor onze leden en gasten. Ons clubhuis is in eigen beheer en wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers. Je stuurt het team van vrijwilligers in de Clubhuiscommissie aan en je zorgt samen met deze groep vrijwilligers voor een strak georganiseerd clubhuis waar iedeereen terecht kan voor een hapje, drankje of gewoon om lekker over honkbal te praten. 

  Wat ga je doen?
  Zoals gezegt geef je leiding of sturing aan een groep vrijwilligers. Denk aan sleutelhouders, barvrijwilligers en ondersteunende commissieleden. Je staat vast ook zelf wel eens achter de bar of in de keuken. Daarnaast zorg je met jouw team en vrijwilligers van de vereniging dat het clubhuis spik en span is, maar ook veilig en let je een beetje op de staat van onderhoud. Daarnaast zorg je voor een gevulde koelkast. In ons clubhuis kan je alleen pinnen, wel zo veilig. 

  Wie zoeken wij?
  Een vrolijke, sportieve of in ieder geval vriendelijke gastheer of gastvrouw (of beiden). Bij voorkeur in bezit van een SVH Diploma Sociale Hygiëne of je bent bereid die op onze kosten te halen. Je bent bovenal een gezelligheidsdier en je vindt het leuk om mensen te stimuleren en met je mee te krijgen. Als je affiniteit hebt met onze sport is dat helemaal mooi, maar niet noodzakelijk. 

  Hoeveel tijd kost deze verenigingsfunctie?
  In het seizoen verwachten wij 5 tot 10 uur per week. Afhankelijk van verschillende factoren. Is er een feestje, veel wedstrijden of regent het juist elke dag. Dat kan per week verschillen. Buiten het seizoen (oktober tm april) is het rustig en zal je wellicht een of enkele keren per week aanwezig zijn voor controle of kleine zaken. Als je op kosten van The Herons een diploma Sociale Hygiëne haalt vragen wij jou voor minimaal 3 jaar in deze functie te blijven. 

  Wat ga je verdienen?
  Deze belangrijke verenigingsfunctie is bezoldigd, neem voor de details contact op!

  Interesse of vragen? 
  Stuur een bericht naar bestuur@herons.nl. Wij nemen contact met je op!