• 50 Jaar BC The Herons - Jubileum informatie

    In december 1968 komen Arie Benjamins, Johan van Esch, Frans Schouten, Wim Beaufort en Bert Kamerling samen en besluiten een oproep te doen in de krant of er belangstelling zou zijn om een honkbalvereniging op te richten. De oprichtingsbijeenkomst werd gehouden in de toenmalige Coca Cola-fabriek op de Zandhorst. Er bleek veel belangstelling en meteen melden zich 15 leden aan. De naam The Herons (De Reigers) was snel gevonden. Na inschrijving op 19 december 1968 van B.C. The Herons (Ball Club The Herons) als honk- en softbalvereniging bij de Kamer van Koophandel is het meteen officieel. 

    In 2018 vieren wij dus ons 50-jarig bestaan als vereniging en dat laten wij niet zonder slag of stoot (!!) aan ons voorbij gaan. Het gehele jaar door zijn er diverse activiteiten georganiseerd voor leden, oud-leden en belangstellenden.

    Uitgave Herons Jubileumboek 50 Jaar Herons.
    Om 50 jaar historie tastbaar te maken is er voor en door leden en oud leden van The Herons een echt jubileumboek uitgegeven. Het boek bevat steeds in overspanningen van 10 jaar diverse wetenswaardigheden over het ontstaan, de groei, successen en dieptepunten van de vereniging. Aangevuld met mooie verhalen van diverse Herons coryfeeën.
    Een Jubileumboek kost € 22,50 en kan besteld worden zolang de voorraad strekt door een mail te sturen naar bestuur@herons.nl. Er zijn nog slechts enkele exemplaren over.