• De afgelopen weken is er door 21 leden, voornamelijk jeugdleden, enthousiast gewerkt aan het behalen van het Umpire 2 diploma van de KNBSB.

    Deze officiƫle erkenning door de KNBSB is een eerste stap voor onze leden naar het met zelfvertrouwen leiden van een wedstrijd in de jeugdklassen. Elk lid vanaf 16 jaar kan in principe ingeroosterd worden voor een scheidsrechtertaak bij een jeugdwedstrijd. Dat doe je altijd samen met een leeftijdsgenootje. Hoe lekker is het dan om met wat extra kennis achter de plaat te zitten of in het veld te staan.

    Onder leiding van international umpire voor softbal Wout van der Horst hebben de leden een aantal avonden besteed aan de basisbeginselen van het "scheidsen". Niet minder dan 21 jongens, meisjes, dames en heren schreven zich hiervoor in. De cursus kon daarom dan ook op de club gevolgd worden. Een aantal deelnemers heeft al aangegeven voor U3 te gaan in het najaar. Dus dat zit wel goed!

    Namens bestuur en alle leden van The Herons.. Thijs, Mitchell, Teije, Jilles, Mathijs, Thomas, Yarno, Oscar, Tymo, Luke, Leo, Vince, Dylan, Jelle, Joshua, Rick, Devin, Layla, Indy, Mindy en Anna... Van harte gefeliciteerd!

    21 nieuwe Umpires